Robotický vysavač Roomy Gold (KS 290 – G

Robotický vysavač Roomy Gold (KS 290 – Gold) - chytrý úklid

Už Vás nebaví neustále uklízet z podlah a koberců prach, vlasy a chlupy po domácích mazlíčcích ? Dnes již nemusíte! Máme pro Vás revoluční řešení - robotický vysavač KS 290 – Gold. Je identický jako robotický vysavač Robzone Roomy gold, který za Vás uklízí úplně sám.

Nebaví Vás úklid domácnosti?


V dnešní uspěchané době spousta z nás jistě přemýšlí, jak se vyhnout nepříjemnému úklidu v domácnosti. Nejen kvůli nedostatku času, ale přibývající alergie dětí a přítomnost domácích mazlíčků v bytě nás nutí uklízet a vysávat častěji. Nyní je však konec této úporné práce. Nevěříte? Nechte se přesvědčit robotickým vysavačem KS 290 – Gold.

Jak vysavač funguje?


Robotický vysavač KS 290 – Gold postavíte do místnosti, zapnete a robotický vysavač si sám zmapuje plochu, kterou má uklidit, a poté se sám vrátí do dokovací stanice, kde se postará sám o nabití. KS 290 – Gold stejně jako Roomy gold za Vás zamete, vysaje, setře podlahu a vydesinfikuje ji UV světlem.

Rozdíly mezi robotickým vysavačem Robzone Roomy Gold a KS 290 – Gold

Častým dotazem je otázka, jaký je rozdíl mezi Roomy Gold od společnosti Robzone a robotickým vysavačem KS 290 – Gold. Odpověď - žádný! Jediný rozdíl je v označení a také ceně. Robzone Roomy gold seženete za 12 990 Kč a KS 290 – Gold za cenu od 6 990 Kč. Paradoxem je, že se jedná o naprosto stejný výrobek, pouze z jiným označením.

Přednosti KS 290 – Gold

Jednou z výhod robotického vysavače KS 290 – Gold je UV světlo, které dokáže zdesinfikovat podlahu, zničit škodlivé roztoče a bakterie, a tak zajistí, že Váš domov je naprosto bezpečný, i když doma máte domácí mazlíčky a malé děti. Další výhodou tohoto pomocníka do domácnosti je antistatický mop, který dokáže setřít jemný prach a díky svým mikrovláknům šetrně čistí podlahu do hloubky. Velkokapacitní koš o objemu 1 litru jistě ocení majitelé domácích mazlíčků, kteří po nich nuceni neustále sbírat chlupy a nečistoty.

Inteligentní senzory


Na podvozku robotického vysavače KS 290 – Gold, stejně jako na robotickém vysavači Roomy gold, se nacházejí spodní infračervené senzory, které zajistí, že KS 290 – Gold nespadne za schodů a dalších míst, která jsou vyvýšená. V případě, že se KS 290 – Gold někde zapříčí, senzory lehce identifikují problém a díky tomu robotický vysavač inteligentně vycouvá a pokračuje v úklidu. Boční infračervené senzory v nárazníku dokáží zabránit narážení do předmětů větších rozměrů. Robotický vysavač se přímo před danou překážkou zastaví a změní směr. Silikonový ultraflex nárazník detekuje velmi citlivě drobné předměty. Je pružný, měkký, a proto v případě nárazu nepoškodí povrch předmětu.

Virtuální zeď


V případě, že nechcete, aby vysavač „vstoupil“ do určité části pokoje, bytu či domu, stačí použít virtuální zeď. Virtuální zeď je součástí každého balení robotického vysavače. Tato virtuální zeď vysílá neviditelný paprsek, který nahrazuje reálnou zeď.

Programy robotického vysavače KS 290 – Gold

Robotický vysavač KS 290 – Gold má celkem 6 programů. Jedním z hlavních programů je program AUTO – FULL GO, který je určen pro intenzivní úklid. Dále je možné dle potřeby použít program SPOT, což je pětiminutový super intenzivní režim pro rychlý úklid v případě, že se nám například někde něco vysype. Jistě Vás nepřekvapí, že tento robotický vysavač disponuje i možností úklidu kolem zdí. Záleží pouze na Vás, jaký program si zvolíte a co Vám nejvíce vyhovuje.

Závěr

KS 290 – Gold je velmi užitečným pomocníkem do každé domácnosti, díky svým přednostem patří mezi nejoblíbenější robotické vysavače na našem trhu. Tento model robotického vysavače lze zakoupit za cenu od 6 990 Kč.
Další informace najdete na www.digiplus.cz

Robotický vysavač Roomy Gold (KS 290 – G Adresa : http://www.digiplus.cz/roboticky-vysavac-fun-beat/
Kategorie: Bydlení­, nemovitosti
Klíčová slova: Robotický vysavač
Uloženo: 01.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde