Ručička na váze se zase pohnula směrem vzhůru? Nedopnete zip u oblíbené sukně a ultra krátké sexy šortky se stávají noční můrou letních dní? Společnost Beck International ví, jak bez odpírání „najet“ na zdravou stravu a jak se rychle dostat zpátky na svou váhu.
Nemusíte se trápit drastickými dietami. Mnohdy stačí jen občas rozhýbat tělo, myslet na správné stravovací návyky a naučit se jídlo připravit tak, abyste se vyhnuli zdraví a linii škodlivým látkám. Kromě správné přípravy hraje důležitou úlohu i kvalita nádobí, které by mělo být přizpůsobené zdravému vaření. Tuk jako nepřítel siluety i zdraví
Tuky jsou spolu s cukry a solí základní složkou výživy. Jsou nejen nepřáteli naší siluety, ale dokážou pořádně „zatopit“ i našemu zdraví. Mávají s krevním tlakem, způsobují kardiovaskulární onemocnění, jsou spouštěči obezity, která může člověka ohrozit na životě. Přesto se nadměrně objevují v jídelníčku více jak poloviny české populace. K zabránění těmto onemocněním a přibývajícím kilům přitom stačí tak málo. Uvést tuk do správného poměru. Speciální nádobí, například od výrobce Beck International, umožňuje připravit pokrmy bez použití tuků. Inteligentní hrnce a pánve Beck International nádobí – zdravé vaření
„Inteligence“ hrnců a pánví Beck International nádobí spočívá v tom, že při přípravě jídla není potřeba voda ani tuky. Tato technologie zachovává všechny vitamíny, minerální a aromatické látky. Hrnce společnosti Beck International jsou extrémně vhodné pro dietní a zdravou stravu! Toto tvrzení vám dosvědčí i přední český dietolog a trenér Vítek Chaloupka.Hrnce Beck International Zrádné připalování
Připálená jídla obsahují karcinogenní látky a mohou tak položit základní kámen rakovinotvornému bujení. Nebezpečnému připalování tak může zabránit speciálně upravený a hlavně nepřilnavý povrch nádobí. Ochraňte živiny
Nejvíce tělu prospěšných látek obsahují pokrmy v syrovém stavu. Vlivem vaření, pečení a smažení jídla to nejcennější, co by nám měli dát, přicházejí. Způsobem, jak tyto látky při přípravě pokrmů zachovat, je vsadit na vaření v páře, upřednostnit grilování před smažením a dušení před pečením. Stejně dobře dokáže vitamíny, minerály a ostatní živiny ochránit i speciální úprava povrchů nádobí, ve kterém vaříme. Inovativní technologie by měla být založena na rovnoměrném a pomalém zahřívání stěn a dna nádobí. Listovou zeleninu se doporučuje nekrájet, ale jen trhat. Kovový nůž ji totiž může o vitamíny připravit. Pohyb, klíč k radosti
Pohyb a posilování neodmyslitelně patří k zdravému životnímu stylu a to v jakékoli podobě. Odbourává únavu a dopuje tělo energií. Navíc si při něm skvěle vyčistíte hlavu a ulevíte si od starostí všedního dne. Při sportovních aktivitách se totiž uvolňuje hormon štěstí. Ať už tedy vyměníte výtah za schody, naplánujete si o víkendu výlet na kole, protančíte noc, či dáte přednost posilovnám např. BBC (Beck box club), které jsou navržené tak, aby se cvičení stalo pravidelnou a hlavně příjemnou aktivitou, nemůžete svému zdraví a kráse prokázat lepší službu.