Argentinská restaurace Praha 4 - Hrnčíře, Chodov - Nedělní brunch, Steak house. Pravý jihoamerický grill restaurant & bar, ojedinělý způsob přípravy pokrmů na dřevěném uhlí, skvělé steaky, speciality na grilu a kuřecí pochoutky, vynikající koktejly pod záštitou Josefa Zelenky, našeho master bartendera a manažera věhlasného Tretter’s baru v Praze, bar & lounge, pravidelné nedělní barbecue brunche. Výraz EL ASADOR pochází ze španělštiny a znamená gril či rožeň, restauraci, která se specializuje na přípravu masa na otevřeném ohni nebo také osobu, která maso griluje. Specialitou restaurace jsou steaky a kuřecí maso připravené na pravém argentinském grilu vyrobeném a navrženém pro EL ASADOR v Buenos Aires v Argentině. Ojedinělý způsob přípravy pokrmů na dřevěném uhlí v sobě spojuje harmonii chutí, vůní a tradice. U našeho otevřeného grilu přímo v restauraci si přivoníte ke koření a bylinkám, podíváte se, jak se na žhavém uhlí připravuje šťavnaté maso, mořské plody nebo čerstvá zelenina.