Ochranné rukavice proti pořezání

Ochranné rukavice proti prořezání uvex phynomic C5 poskytují nezbytnou obranu proti mechanickým rizikům. Tyto rukavice nejsou jen lehké a citlivé, ale také poskytují vysokou úroveň ochrany proti proříznutí, díky čemuž jsou ideální pro širokou škálu mechanických činností. Dlaň a konečky prstů jsou potažené pěnovým povrstvením z polymerů na bázi vody, což zajišťuje výbornou citlivost při manipulaci s díly. Rukavice uvex phynomic C5 nabízí řadu komfortních vlastností. Díky pěnovému povrstvení z aqua-polymeru se rukavice vyznačují vysokou prodyšností. Výrobní technologie 3D Ergo zaručuje perfektně padnoucí tvar. Rukavice padnou jako „druhá kůže“ a jsou obzvláště lehké a flexibilní – aniž by se hned potily ruce. Rukavice uvex phynomic neobsahují škodlivé látky a mají tak velmi dobrou snášenlivost s pokožkou (dermatologicky testováno).
Ochranné rukavice uvex phynomic C5 nabízí bezpečný úchop předmětů v suchých a mírně vlhkých oblastech při velmi dobré odolnosti proti prořezání (úroveň C) a vysoké odolnosti proti roztržení díky optimálnímu složení materiálů.
Kompletní řadu ochranných rukavic uvex phynomic a ostatní ochranné pracovní pomůcky značky uvex na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.
https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/
https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/?f=11750
https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/8625/ochranne-rukavice-proti-porezani-uvex-phynomic-c5/?number=6008106

Ochranné rukavice proti pořezání Adresa : http://www.uvex-safety.cz/cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: uvex, rukavice, ochranné rukavice
Uloženo: 22.09.2023
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde