Úkolem našeho poradenství je pomáhat klientům s jejich problémy v rámci hygienické problematiky, a to jak formou konzultací, tak i službami „na míru podniku“, včetně vyřizování záležitostí na úřadech. Naším cílem je individuální přístup ke každému klientovi, zodpovědným a citlivým způsobem k řešení jeho konkrétní problematiky. Kromě vypracovávání různých typů žádostí o stanovisko, či rozhodnutí orgánu ochrany veřejného zdraví (hygienická služba) nebo provozních a sanitačních řádů na všechny druhy zařízení, poradenství také dále dle potřeby vypracuje odborné posudky a vyjádření, poskytuje konzultace na místě a školení dle požadavků klienta. V potravinářských provozech se jedná v současné době o činnosti vyplývající z požadavků legislativy EU - tvorba systému HACCP, postupů založených na principech HACCP nebo školení hygienického minima pro pracovníky v potravinářském sektoru.