Venkovní úniková hra Karlův most

V Praze na nejkrásnějším mostě přes Vltavu postupně prozkoumáte více než 30 soch a sousoší. Poznáte, co ukrývají. Pochopíte jejich význam. Zjistíte, že každá kamenná postava na Karlově mostě je protkaná barvitou historií a přitom je propojena s naší současností.

Hra vám bude pokládat zapeklité otázky, na jejichž odpovědi dokáže odpovědět jen ten, kdo zapojí vlastní logiku, postřeh, paměť a představivost. Indicie a nápovědy se vždy ukrývají kolem vás.

Interaktivní Karlův most vám nabídne nezapomenutelný zážitek z Prahy, vyzkouší lehce povědomí a také znalosti. Nemusíte mít však obavy, na všechny úkoly jsou k dispozici možnosti ze kterých zvládnete vybrat tu správnou.

Stačí mít na svém telefonu nainstalovanou aplikaci WhatsApp, přes kterou probíhá celá herní komunikace. Hra s vámi komunikuje online formou chatu a posílá Vám textové, obrázkové a video zprávy přes internet.

Záleží samozřejmě na kapacitě baterie Vašeho mobilního telefonu, nicméně doporučujeme startovat s maximálně dobitým telefonem.

Druhou alternativou je, ve stejném místě na Malé Straně pár set metrů dále, venkovní hra Svatý Grál. Pokud naleznete jednotlivé indicie, pochopíte jejich spojitosti, odhalte překvapivé tajemství Svatého Grálu.
Venkovní úniková hra Karlův most Adresa : http://city-game-prague.com/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: venkovní únikové hry, teambuilding, pro školy
Uloženo: 16.05.2024
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde